Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig (reprise)

Ricky Risolles
Luchtige en komische voorstelling over Indisch zijn
za 15 mrt '25 20:15 - 22:55
za 15 mrt '25
20:15 - 22:55
  • za 15 mrt '25
    20:15 - 22:55
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Ricky Risolles gaat met de billen bloot. In een schaamteloze cabaretvoorstelling onthult hij zijn on-Indische karakteristieken. Ricky bewijst dat Indo’s ook op de voorgrond kunnen floreren. Beleef een komische show over groei en angst.

Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal anderhalf uur en monden simpele discussies vaak uit tot familieruzies? Als je snakt naar een antwoord op deze vragen, dan hoef je niet naar deze voorstelling te komen kijken. Ricky Risolles gaat het hier namelijk in ieder geval niét over hebben.

Ricky’s eerste theatershow ‘Ya, dat is iets Indisch …’ was een megagroot succes. Nu is hij klaar om de theaters te veroveren met zijn splinternieuwe voorstelling ‘Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig …’ Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater, en muziek laat hij je kennismaken met zijn Indische roots. Dat doet hij op een on-Indische manier: snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de Satisfyer die je nooit hoeft op te laden.

Ricky Risolles steekt de draak met het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond. Net als op een eerste date, gaat Ricky ook op het toneel graag met zijn billen bloot. Hij wordt wederom geflankeerd en geflambeerd door Tante Lien en Laurens van Wessel. Aan de hand van waargebeurde verhalen deelt Ricky met hen hoe hij de spoken in zijn eigen hoofd te lijf gaat. Peter Warlich sluit aan als muzikant om de boel compleet te maken.

Beleef een theatershow over groei en angst. Laat je ego thuis, samen met je verwachtingen. Maar neem je zelfspot mee. Als eenheid van super-antihelden sparen Ricky en zijn cast niemand noch zichzelf. Lachen gegarandeerd! Ook voor niet-Indo's.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Credits

Spel door Ricky Risolles, Jaro Wolff, Wieteke van Dort, Laurens van Wessel en Peter Warlich
Tekst door Jaro Wolff
Muziek door Laurens van Wessel
Productie door Ga Los