Bouke Rocks Elvis

Bouke en de ElvisMatters Band
Uniek muziekspektakel in Elvis-sferen
do 12 sep '24 - za 3 mei '25
do 12 sep '24
-
za 3 mei '25

Als je je ogen sluit, is het alsof je The King zelf hoort zingen. Beleef een energiek, muzikaal spektakel met een torenhoog Elvis-gehalte. Bouke, de ElvisMatters Band, blazers en backing-vocalisten voeren je mee op een onvergetelijke muzikale reis door het spectaculaire oeuvre van Elvis Presley.

De voorstelling van 16 februari is verplaatst naar 12 september 2024. Tickethouders zijn op 9 februari op de hoogte gebracht. 


Bouke staat garant voor een concert van hoge kwaliteit. Geen andere zanger kan de songs van de grootste entertainer Elvis Presley beter ten gehore brengen. Bouke werd zelfs twee keer gevraagd om op Graceland op te treden. Dat is de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis, Amerika. Ook won Bouke meerdere televisieprogramma's. En blies hij de jury omver met zijn optreden bij The Tribute: Battle of the Bands.

Met zijn show ‘Bouke Rocks Elvis’ brengt hij de échte Elvis-magic naar het theater. Beleef een concert met bekende en minder bekende songs van Elvis.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Voor deze voorstelling kunnen maximaal 4 tickets per persoon worden gereserveerd.