Ruimtes en Zalen

Je wilt dat je evenement een blijvende indruk maakt. Bij je gasten en misschien nog wel meer bij je opdrachtgever. En het mooie is: bij ons kun je het zo gek maken als je wilt. Dankzij onze schaalbare en multifunctionele ruimtes en de inzet van de juiste techniek. Ook ons gastvrije team met meer dan 20 jaar ervaring staat voor je klaar, denkt mee en biedt ruimte voor creativiteit. We organiseren en faciliteren, waar je maar behoefte aan hebt. We halen alles uit de kast om van jouw event – groot of klein – een bijzonder moment te maken.

Dit is het hart van Markant Theater Maashorst. Grote namen weten hier het publiek tot in de ziel te raken. En dat voel je. Het immense podium, de coulissen, de roodfluwelen stoelen… Deze zaal is uitgerust met technische apparatuur van hoge kwaliteit en heeft een geweldige akoestiek. Organiseer hier je event of plenaire programma en je weet: dit imponeert. Ook geschikt voor kleine(re) bijeenkomsten.

Of pak het podium!

Hier stond je nog niet eerder. Op de planken. Tussen de coulissen. Met uitzicht op de Theaterzaal. Daar waar vele grote namen ook hebben gestaan. Het Podium is apart te huren en geschikt voor ongeveer 400 gasten (424 m2). Organiseer hier een diner, feest of vergadering en het maakt een blijvende indruk. 

Het is de grootste ruimte van allemaal: de Evenementenzaal. En tegelijkertijd de meest flexibele. Want we kunnen ‘m ook zo klein maken als je wil. Uitgerust met de beste technische apparatuur is alles mogelijk in deze blackbox. Van grootse popconcerten, sfeervolle zakelijke feesten, beurzen, etentjes en prikkelende bedrijfspresentaties tot intieme bijeenkomsten. Met creatieve oplossingen en slimme (ver)bouwconstructies toveren we de Evenementenzaal om tot een ruimte die past bij jouw event.

Bijzonder balkon

Zie het als de skybox van Markant. De sfeer is modern & luxe. Er is een vaste bar en je hebt er een geweldig uitzicht op de Evenementenzaal. Hoewel het balkon geschikt is voor maar liefst 300 gasten (184 m2), doet het toch intiem aan. Extra bijzonder: deze ruimte is ook apart te huren!

Capaciteit

Zaal  M2 Aantal personen
Evenementenzaal 696 1000
Theaterzaal   685
Podium 424 400
Grote Foyer 504 700
Foyer Oost & West 62 80
Oase 110 200
Restaurant Cusco 260 100
La Bodega 65 30