Theateravonturen voor het hele gezin met de leukste familievoorstellingen!

Je wilt je (klein)kind zoveel mogelijk meegeven, leren en laten doen. Het theater is hét perfecte avontuur voor kinderen. Van interactieve meedoe- en meezingvoorstellingen, tot spetterende kindershows en avontuurlijke familiemusicals. We hebben dit seizoen dan ook een heleboel kindervoorstellingen voor onze jongste theaterliefhebbers op het programma staan. Perfect voor een uitje met de hele familie!

De jongste theaterliefhebbers hebben ook dit seizoen weer de kans om bekende vriendjes van televisie in het echt te zien! Doe en dans mee tijdens ‘Het feest van tante Rita’, duik in een vrolijk avontuur met ‘Koos & Moos’ of tijdens ‘Kikker is verliefd’, of ontmoet ‘Brandweerman Sam’. Of dans, zing en zwaai met je fopspeen bij je allereerste én meteen allerleukste Pepernotenpopconcert. De iéts grotere theaterfans gaan op avontuur met ‘De Schippers van de Kameleon’, ‘Robin Hood’, of meneer Monster.

Een bezoekje aan de magische wereld van het theater is zo bijzonder, dat je het niet snel zal vergeten! Om kinderen ons theater te laten ontdekken, bieden wij voorstellingen speciaal voor jongere bezoekers!

Hieronder zie je een overzicht van voorstellingen die we voor seizoen 2022|2023 speciaal
voor hen hebben geselecteerd: