Musicals met dans, zang én toneel!

Musicals zijn ongekend populair. En dat is ook niet zo gek; het is echt een totaalbeleving. Het theaterstuk neemt je mee in een verhaal, er is emotie, dans, zang én toneel! Ofwel, drama en theater. De spelers leven zich in hun rol in en zetten een waar karakter neer. Het doek valt… en je wordt direct meegenomen in de wereld op het podium! 

Dit theaterseizoen hebben we een aantal prachtige en bloedstollende musicals op het programma. Wat dacht je van het ultieme muziekfeest ‘The Prom’, een hartverwarmend verhaal met verrukkelijke humor. Meer lachen? ‘Blind Date’ steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. Geniet van de actuele en intieme musical ‘Before After’ of van ‘Checkpoint Charlie’, de musical over de muur die verdeelt én verbindt. Of vier Pasen met een Maashorst editie van het eeuwenoude en indrukwekkende verhaal ‘The Passion’.

Musicalvoorstellingen zijn voor iedereen, jong en oud! En als je eenmaal geweest bent, dan wil je zeker nog een keer! Daarom zijn wij fan van musicals, en bieden we ze je graag aan.