Meivakantie 2023

Vier de Meivakantie met een voorstelling in Markant Uden

Meivakantie! De ideale periode om leuke dingen te ondernemen met je kinderen, gezin, partner of een vriend of vriendin. Niet alleen knus thuis, genietend van de zonnestralen of op het terras, ook gezellig binnen culturele deuren! Een bezoekje aan het theater mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook in de Meivakantie kan jong en oud terecht bij Markant Theater Maashorst voor een heerlijke theaterbeleving. Bezoek ons theater en dompel je onder in de verhalen van de allerleukste voorstellingen.

Riemen vast, we gaan vliegen met ‘Judeska Airlines’! Kom vreugdevol ‘Apenkooien’ met Javier Guzman of trotseer ‘Lekker gezellig’ het leven met Fabian Franciscus. De grootste hits van Fats Domino klinken als muziek in de oren. En laat je ontroeren door 'De Navertellers' of 'Komt een vrouw bij de dokter’. De jongste theaterliefhebbers zien Brandweerman Sam samen met zijn trouwe vriendjes in actie tijdens het heldhaftige familieavontuur ‘De Verloren Piratenschat’.

We staan te popelen om jullie in de Meivakantie te laten genieten van een gevarieerd aanbod van de mooiste voorstellingen. Hieronder staan onze tips voor jou! Kies een leuke voorstelling of concert uit en reserveer je tickets, zo ben je verzekerd van een leuk uitje in de meivakantie.