Mannenavond!

Samen met de mannen op pad en toe aan eens wat anders dan de kroeg? Kom naar het theater voor een heerlijk uitje met je vriendengroep, broer, vader of beste vriend! Een versnapering, eventueel wat glazen bier, én de allerleukste voorstellingen om van te genieten. 

Af en toe is een mannenavond heerlijk, toch? Even relaxen… Daarvoor hebben wij het perfecte programma! Check hier onze tips voor jullie mannenavond:

 • Rayen Panday

  Karma (Try-Out)
  Een komische kijk op karma
  za 2 mrt '24

  Vol energie vliegt Rayen over het podium. Hij geeft ons een komische kijk op serieuze onderwerpen. Deze stuiterbal mét inhoud zorgt dat iedereen zijn verdiende loon krijgt.

 • Chris Verlaan

  De Kringloper
  Een komische zoektocht naar ‘de oase van rust’, maar dan in de kringloopwinkel.
  di 26 mrt '24

  Het leven van een autistische cabaretier gaat niet altijd over rozen. Daarom vlucht Chris naar de kringloop: zijn oase van rust. Kan hij daar wel ontkomen aan lastige levensvraagstukken?

 • Knock-out Comedy Crew

  Vier cabaretiers en een MC
  Ontwapenende stand-up comedy waarbij geen blad voor de mond wordt genomen. Iedere show een andere samenstelling van cabaretiers!
  do 11 apr '24

  Een avond met de Knock Out Comedy Crew staat garant voor schaterlachen, en onvervalste stand-up comedy zonder rode draad. Laat je meevoeren door vier cabaretiers en een MC. De line-up is iedere voorstelling een verrassing!

 • Ashton Brothers

  BROTHERS
  Dwars door de grenzen
  do 25 apr '24

  Dwars door de fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. BROTHERS biedt een verrassende kijk op de veerkracht van je bestaan.

 • Slagerij van Kampen

  40 Jaar Jubileumtour
  Een tijdloos ritmisch fenomeen
  vr 3 mei '24
  Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen veertig jaar prachtige successen geboekt. Ze staan bekend als dé inspiratie van vele percussiegroepen over de hele wereld.
 • Teun van den Elzen

  Meer kan ik er niet over zeggen
  Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret!
  do 16 mei '24

  Van een middelbare schooltijd in Uden naar diverse podia door het hele land: Teun van den Elzen is een van de spannendste nieuwe namen in het Nederlands cabaret!

 • Filemon Wesselink en Lammert Kamphuis

  Sport kijken voor een weergaloos leven
  Tv-maker Filemon Wesseling en filosoof Lammert Kamphuis leren je in één avond hoe je zappend op de bank jouw leven kan verrijken door het kijken van sport. Nietzsche is dood, lang leve Messi.
  wo 22 mei '24
  Leer alles wat je moet weten over het leven door een nieuwe kijk op sport. Deze avond is voor iedereen die regelmatig sport kijkt of in huis woont met iemand die dat doet. In aanloop naar de overvolle sportzomer van 2024 brengen tv-maker/presentator Filemon Wesselink en filosoof/schrijver Lammert Kamphuis een uniek theaterprogramma over de levenslessen die te trekken zijn uit het kijken naar sport.
 • Javier Guzman

  Laatste wissel
  Kom kijken naar deze cabaretvoorstelling en laat je verrassen.
  vr 24 mei '24

  Cabaretier Javier Guzman geeft over zijn nieuwe show niet al te veel prijs. En juist dat maakt deze cabaretvoorstelling zo interessant!

 • Omdenken

  Zoals verwacht loopt alles anders
  Berthold Gunster helpt je problemen op een andere manier te bekijken
  do 30 mei '24

  In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

 • Mark van de Veerdonk

  PODIUMBEEST ONTSNAPT! (reprise)
  Het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk
  za 8 jun '24

  PODIUMBEEST ONTSNAPT! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen. Allemaal op een zalige hoop gegooid. En met zowaar een rooie draad!

 • Rob Scheepers

  Weerlicht
  za 22 jun '24

  In de cabaretvoorstelling Weerlicht focust Rob Scheepers op licht in plaats van donker. Op doen in plaats van denken. En op durf in plaats van angst.

 • Arjan Kleton

  Lomp
  do 17 okt '24

  Info over deze voorstelling volgt. 

 • WC Experience

  Patrick Marcelissen, Arjan van den Broek, Jozz Verheijen, John Sprenkels en Gino Schipperen
  Braborock sinds 1989
  zo 24 nov '24

  Geniet van een avond met nummers van internationale allure, maar dan voorzien van ‘n Brabantse onzintekst. Ook eigen nummers met een hoog rockgehalte en polka’s passeren de revue. Het belooft één groot feest te worden. Zorg dat je d’r bij bent!