Bouke en ElvisMatters

Zo’n dertien jaar geleden startte de samenwerking tussen Bouke en de ElvisMatters Band. Producent Michel van Erp was ervan overtuigd: deze gouden combi gaat harten veroveren. Hij benaderde onze theaterdirecteur Jan Wouda, die de artiesten met open armen en veel enthousiasme ontving. Een zowel zakelijke als vriendschappelijke relatie ontstond! 

Bouke vertelt: “Vanaf het allereerste moment geloofde Jan in mij en de band. Hij was toen directeur van het theater in Veldhoven en gaf ons een podium. Hij zorgde dat er deuren voor ons opengingen. Toen Jan zo’n zes jaar geleden als directeur van Markant Theater Maashorst ging werken, volgden wij hem natuurlijk. Het vertrouwen dat hij ons altijd gaf, is me heel veel waard. Ook nu we groter zijn en zowel nationaal als internationaal veel aanvragen krijgen, heeft Markant altijd een streepje voor.” 

“Optreden in Markant voelt voor de artiesten als thuiskomen”, vult Michel aan. “We worden altijd ontzettend hartelijk ontvangen. Dat is al zo vanaf het begin … toen de artiesten nog minder bekend waren.” Bouke is het daar helemaal mee eens: “Mensen in Maashorst; daar speel ik graag voor. Tegenwoordig zijn onze shows al bijna een jaar voor aanvang uitverkocht, maar ook in het begin speelden we in Maashorst voor volle zalen. Ik geniet enorm van het trouwe enthousiaste publiek! 

Jan, Michel en Bouke zijn intussen goed op elkaar ingespeeld. Ze kijken uit naar de optredens in Markant. “Daarnaast kan het publiek me zien en horen tijdens festivals, de theatertour en concerten in de Ziggo Dome, waarvan er een al uitverkocht is”, deelt Bouke. “En dat is nog niet alles … ik zal jullie verklappen: er komt een nieuw album aan! Met veel dankbaarheid kijk ik terug op alles wat ik al heb mogen doen. En op het succes dat dit alles me heeft gebracht. Daarbij onthoud ik altijd wie me onderweg support gaven. Onder andere met hen hoop ik in de toekomst mooie dingen te doen."

Bouke Rocks Elvis

Bouke en de ElvisMatters Band

Uniek muziekspektakel in Elvis-sferen
do 12 sep '24 - za 3 mei '25