Rondje Markant met Anita

Bij binnenkomst van ons gebouw ontmoet je Anita, een toegewijde kracht op ons Informatiepunt. Ze begon bij Markant in 2002, een tijd waarin het theater nog het enige pareltje van het gebouw was. Op dat moment was Anita een van onze horeca medewerksters, een baan die voor haar ideaal te combineren was; overdag thuis voor de kinderen en 's avonds werken wanneer haar man thuis was.

"Elke dag is anders hier," vertelt Anita, terwijl ze gasten verwelkomt aan de balie. "Van het reserveren van tickets tot het verzorgen van lunches voor vergaderingen; de variatie houdt het spannend." En die afwisseling is waar ze van houdt, of het nu om een vrolijke voorstelling gaat waarin mensen genieten van een avond uit of om een intiem afscheid tijdens een uitvaart. "Wat mij altijd zal bijblijven, zijn de kleine gebaren van onze gasten," vertelt ze glimlachend. "Zoals wanneer iemand een cadeautje meebrengt omdat ik voor hen mooie plaatsen heb kunnen reserveren. Dat zijn de momenten die het werk zo bijzonder maken."

Haar favoriete plek in het gebouw? "Dat is de artiesten Foyer. Een plek waar je de energie van het theater voelt, waar collega's samenkomen voor koffie, lunches en waar 's avonds de artiesten ontspannen. Het is een plek vol leven en warmte."

Wil jij de magie van Markant zelf ervaren? Anita nodigt je uit om langs te komen. "Er is voor ieder wat wils, jong en oud. Kom en laat je verrassen door de unieke sfeer en de geweldige voorstellingen die wij te bieden hebben."