Toneel raakt!

Het kan prikkelen, ontroeren, verbazen, je laten lachen, maar ook laten nadenken… Eén ding is zeker, een toneelvoorstelling raakt! Vaak heeft een toneelstuk een thema, de grote lijn of boodschap die de personages in scènes op het podium brengen. Markant haalt het doek op voor de meest indrukwekkende toneelstukken voor een heerlijk avondje uit.

Toneelliefhebbers halen dit seizoen hun hart op met het ontroerende drama ‘Komt een vrouw bij de dokter’ naar de bestseller-roman van Kluun, en het klassieke moordmysterie ‘The Mousetrap’. Geniet van een heerlijke combinatie van cabaret en ontroerend toneel tijdens ‘Alleen Familie’, of ga op zoektocht naar de mysterieuze kunstenaar Piet Mondriaan. Ook dans en toneel ontmoeten elkaar, wanneer Jan Kooijman balletlegende Rudolf Nureyev speelt. Zak weg in het rode pluche en laat je door de toneelmakers van nu meenemen naar een andere wereld!

Ons diverse aanbod van toneel, met voorstellingen van heel verschillende toneelgezelschappen, toneelschrijvers en bekende en minder bekende toneelspelers, biedt iedere toneelliefhebber wat wils.

Onderstaand vind je ons complete aanbod van toneelvoorstellingen:

Voorstellingen/Events binnen deze groep