Seizoen '22 | '23

Onze brochure is ook digitaal te bekijken! Klik in onderstaand overzicht op een van de voorstellingen en je leest direct meer informatie over deze show. Door gebruik te maken van de pijltjes links en rechts van het kader kun je heel gemakkelijk door het programma bladeren.

Wil je graag zoeken op datum of filteren op genre?
Bekijk dan hier de agenda

Tip: Klik op het ♡ om de voorstelling als favoriet te markeren en in jouw wensenlijstje te plaatsen. Vanuit je wensenlijstje kun je jouw favoriete voorstelling(en) heel gemakkelijk en snel bestellen.  

 • Mind your own Business

  We enlight the way up
  Het leiderschapsevent van 2023!
  di 3 okt '23

  Voor lefgozers en female forces in de top van het MKB | Niet voor losers, uitstellers & know-it alls | Wij zetten de spotlight op jouw succes | Mogelijkheid tot netwerken

 • Thuis in het Voorouderlijk Huis (reprise)

  Maarten Oversier
  "Licht op de grafgeheimen van hen in wiens voetsporen wij traden"
  wo 1 nov '23
  Regresssie- en reïncarnatietherapeut en auteur van de bestseller ‘Bestaansrecht’ Maarten Oversier vertelt het verhaal ‘Thuis in het voorouderlijk huis’. Een avond over je beseffen welke rol je voorouders nog steeds in jouw leven spelen.
 • Martijn Crins

  Mesthoop
  Martijn gaat op zoek in de drek
  di 7 nov '23

  Martijn Crins won de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. Zo trok hij de wereld in. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden is hij terug als cabaretier.

 • Rob Dekay

  Theatertour
  Rauwe muziek met gevoel
  wo 22 nov '23

  Rob Dekay is een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden. In deze voorstelling neemt hij uitgebreid de tijd om je mee te nemen in zijn leven, met muziek en verhalen.

 • Nienke Plas

  Postnatale Expressie
  Een bijzonder pad
  wo 20 dec '23

  De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

 • Arjan Kleton

  Sluitingstijd
  Verhalen uit de horeca
  do 1 feb '24

  In Sluitingstijd neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale after-party.

 • Magic of Santana

  feat. Alex Ligertwood & Tony Lindsay
  Ervaar de magie van Santana!
  zo 18 feb '24
  Dé nummer 1 Santana-show van Europa weet op een ongelooflijk authentieke manier met het Santana-gevoel het publiek te betoveren.