Vrijwilliger publieksservice

Wil jij ook werken in de magische wereld van theater? Bij Markant Theater Maashorst beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Hier waan je jezelf voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een: 

Vrijwilliger publieksservice


Taakomschrijving

Als medewerker maak je deel uit van de afdeling Horeca/publieksservice. Je bent een van de eerste aanspreekpunten voor gasten. Je bent verantwoordelijk voor het bewaren en beveiligen van kleding inname en uitgifte van kledingstukken. Daarnaast houd je de garderobe op orde en ruimt deze op na de voorstelling. Natuurlijk ben je flexibel ingesteld en heb je er geen problemen mee om in de avonden en weekenden te werken.

Wat wij verwachten

  • Gastgericht, collegiaal en flexibel;
  • Representatief;
  • Je hebt oog voor detail en bent nauwgezet;
  • Betrokken en enthousiast;
  • Is bereid te werken op onregelmatige tijden, avonden en weekenden.
  • Toont initiatief.

Wat wij bieden

Binnen onze dynamische organisatie heerst een collegiale werksfeer.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan horen we graag van je. Stuur een mail met je gegevens en telefoonnummer naar sollicitatie@markantmaashorst.nl, vermeld dan wel even VRIJWILLIGER PUBLIEKSSERVICE. Onze Horeca Manager, Cesar Garcia, neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet tot snel!