Avondje uit? Uden is de ideale bestemming!

Uden is de ideale bestemming voor een compleet avondje uit. Kleed je mooi aan en ga op stap in Uden, gegarandeerd dat je een fijne avond beleeft!

Begin de avond met een heerlijk diner bij een van de vele restaurants die Uden rijk is. Denk bijvoorbeeld aan Cusco, een Zuid-Amerikaans restaurant waarbij je je in een andere wereld waant en je zintuigen continu op scherp staan. Dit restaurant is direct gelegen naast ons theater, Markant. Bestel het speciale theatermenu ‘Los Andes’ en het personeel van Cusco zorgt ervoor dat je op tijd in de theaterzaal bent, want dat is het volgende uitje wat tijdens een avondje in Uden op je programma staat; een bezoek aan Markant Theater Maashorst. 

Markant Theater Maashorst

Bij binnenkomst geniet je in de foyer eerst nog van het Markant Compleet arrangement. Je ontvangt een lekker kopje koffie met likeurtje en een luxe bonbon (vergeet dit arrangement niet vooraf te reserveren). En dan gaan de deuren van de theater- of evenementenzaal open, tijd om te genieten van een prachtige voorstelling of uit je dak te gaan bij een swingend concert! 

Markant biedt een zeer gevarieerd programma. Er staat dus altijd wel iets op de agenda wat bij jou past. Van talentvolle cabaretiers tot klassieke opera en van populaire muziekoptredens tot diepzinnige toneelvoorstellingen. Bekijk vooraf het volledige programma van Markant Theater Maashorst en reserveer je tickets zodat je verzekerd bent van een fijne avond uit in Uden bij Theater Markant.

Na afloop van de voorstelling staat er een bittergarnituur en drankjes naar keuze voor je klaar (onderdeel van het Markant Compleet arrangement) en kun je samen nog even nagenieten van deze fantastische avond bij Markant. 

Op stap in Uden

Kan de avond uit in Uden je niet lang genoeg duren? Dan heeft Uden jou nog meer dan genoeg te bieden. Struin over de Markt en bezoek een van de vele leuke cafe’s die hieraan gelegen zijn of wandel door richting het Sint Jansplein en waag je aan een dansje. 

Overnachten in Uden

Als de avond dan echt ten einde is gekomen, is het tijd om te gaan slapen. Ook dat kan in Uden. Boek een overnachting in Hotel Arrows. Hotel Arrows biedt in samenwerking met Markant een speciaal theaterarrangement aan waarbij je extra voordelig kunt genieten van een complete avond uit in Uden. 

Programma

Bekijk via deze link het complete theaterprogramma van Markant Theater Maashorst. Kies jouw favoriete voorstelling uit en maak je klaar voor een heerlijke avond uit in Uden.