Kerstvakantie 2022

Maak jouw kerstvakantie compleet!

Kerstvakantie! Dé periode om leuke dingen te ondernemen met je kinderen, gezin, partner of een vriend of vriendin. Niet alleen knus thuis of met een muts en handschoenen op pad, ook gezellig binnen culturele deuren! Een bezoekje aan het theater mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook in de kerstvakantie kan jong en oud terecht bij Markant Theater Maashorst voor een heerlijk warme theaterbeleving. Bezoek ons theater en beleef een warme kerstvakantie met de leukste voorstellingen voor iedereen!

Grenzen zoeken en overgaan… Dat kan tijdens ‘Sympathy for the Devil’. En vier iedere dag met Dennis van Aarssen. The Basily Gipsy Band neemt je mee naar het verboden land van de zigeuners en Waylon heet eigenlijk oer-Hollands ‘Gewoon Willem’. Lach om de hilarische voorstelling ‘Zo vader zo zoon’ of bezoek Hendrik Groen voor de laatste keer in het theater. Kleintjes, Bing viert zijn verjaardag en vindt het fijn als jij van de partij bent, of laat je betoveren tijdens ‘Assepoester De Musical’!

We staan te popelen om jullie in de kerstvakantie te laten genieten van een gevarieerd aanbod van de mooiste voorstellingen. Hieronder staan onze tips voor jou! Kies een leuke voorstelling of concert uit en reserveer je tickets, zo ben je verzekerd van een leuk uitje om het jaar fijn af te sluiten of gezellig te beginnen.