Het mooiste van cabaret in ons theater

Een fantastische theaterbeleving, waarbij de tranen ongetwijfeld over je wangen rollen… Van het lachen natuurlijk! Cabaret is een unieke vorm van amusement en een van de meest populaire theatergenres. Niet gek, met de bijzondere combinatie van komedie, dans, theater, zang en poëzie. Van muzikaal cabaret, tot verhalende en maatschappijkritische thema’s en stand-up comedy met veel grappen en humor. Op het podium van Markant komen de meest hilarische cabaretiers en comedians voorbij voor de liefhebber!

 

Het belooft een seizoen boordevol hilariteit en verrukkelijke humor te worden. We hebben weer een aantal bekende cabaretiers weten te strikken. Wat dacht je van Guido Weijers, Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Jandino Asporaat, René van Meurs, of Javier Guzman? Naast gevestigde namen uit de comedywereld ontdek je in ons theater ook héél veel aanstormend cabarettalent. De nieuwe generatie cabaretiers en stand-uppers, met vaak al een of meerdere cabaretprijzen op zak, staat te popelen om jou de avond van je leven te bezorgen!

Beleef de mooiste, grappigste en leukste cabaretvoorstellingen. Jong talent en gevestigde namen, voor jong en oud en van maatschappelijk relevant tot nonsens. Van stand-up comedy tot een eindejaarsconference en van geëngageerd cabaret tot onderbroekenlol… Bij Markant Theater Maashorst vindt iedere liefhebber een cabaretvoorstelling naar wens. Voorstellingen boordevol amusement en hilariteit om te schuddebuiken van het lachen! Onze voorstellingen: