Podium Cadeaukaart

Heb je een Podium Cadeaukaart gekregen? Gefeliciteerd! Want dat is het allerleukste cadeau waarmee je theatervoorstellingen en concerten kunt bezoeken, ook bij Markant Uden!

Heb je zo'n fijne Podium Cadeaukaart gekregen? Bekijk dan snel ons theaterprogramma en kies een voorstelling of concert uit waar je absoluut bij wilt zijn. Reserveer jouw tickets online via onze website of neem contact op met het Informatiepunt van Markant Uden. Je kunt jouw Podium Cadeaukaart bij ons zowel online als offline verzilveren. 

De Podium Cadeaukaart is een geldig betaalmiddel bij ruim 300 theaters, poppodia en concertzalen in Nederland, en dus ook bij Markant in Uden. Wil je weten hoeveel saldo er op jouw cadeaukaart staat? Check het hier. De Podium Cadeaukaarten hebben een wisselende geldigheidsduur, op de achterkant van jouw cadeaukaart kun je zien hoe lang jouw kaart nog geldig is. 

Cadeaubon kopen
Wil je een Podium Cadeaukaart aan iemand cadeau geven? Dan kun je deze kopen op de website van Podium Cadeaukaart. Maar wist je dat Theater Markant Uden ook eigen cadeaubonnen verkoopt? Neem contact op met het Informatiepunt en bepaal zelf de waarde van jouw cadeaubon, wij zorgen voor een feestelijke verpakking! 

Podium Cadeaukaart verzilveren
Heb je een Podium Cadeaukaart gekregen? Verzilver deze dan bij Markant Uden. Kies een voorstelling of concert uit en stop de tickets in je winkelmandje. In stap 2 van het bestelproces kun je je betaalwijze kiezen; kies dan voor Podium Cadeaukaart en klik op 'verder'. Wanneer je nu op 'afrekenen' klikt verschijnt de betaalpagina van de Podium Cadeaukaart in je scherm. Daar kun je het kaartnummer + pincode van je cadeaukaart invoeren. De kaart- en/of pincode staan op de voor-/achterkant van de cadeaukaart. Soms zit de pincode verstopt achter een kraslaag.