Pubquiz 'Met de fles op tafel'

Voor teams van maximaal 5 personen
di 26 sep '23 - di 21 nov '23
di 26 sep '23
-
di 21 nov '23

Het concept ‘Pubquiz’ bestaat al jaren en we denken dat de meesten van jullie wel een beeld hebben van wat een Pubquiz precies is.

Laten we daarom, voor diegene die het nog nooit beleefd hebben, uitleggen wat een Pubquiz niet is: Het is voor niemand TE moeilijk. Sommigen denken misschien dat je er voor doorgestudeerd moet hebben. Maar die gestudeerde mensen balen wel eens van het feit dat ze niets weten over soaps, metseltechnieken of Boes (de os op klompen die zich niet laat koeioneren).

Pubquiz is vooral voor de lol, met vragen over de meest uiteenlopende dingen. Wat het ook zeker niet is: duur en saai! €20,00 per team van maximaal 5 personen en dan ben je een hele avond onder de pannen… En saai? Nee hoor, we worden zoveel vragen gesteld dat er altijd gespreksstof is.

De avond begint om 20.00 uur en nadat er tien rondes gespeeld zijn met vragen, afbeeldingen, geluidsfragmenten en een heuse proefronde, worden rond 23.00 uur de winnaars bekend gemaakt.  We willen jullie wel waarschuwen, want het deelnemen aan de Pubquiz kan verslavend zijn.