Gerrie Smits

Zoete Koek
Cabaretshow over leven met diabetes en andere zoete koek
do 12 jun '25 20:15
do 12 jun '25
20:15
  • do 12 jun '25
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

‘Zoete Koek’ is voor Gerrie zowel levensreddend als bedreigend. Hij heeft diabetes type 1 en balanceert voortdurend met de juiste bloedsuikerspiegel. Altijd in tweestrijd ten opzichte van deze heerlijke maar levensverkortende versnapering. Of geldt dat niet alleen voor mensen met suikerziekte?

In zijn nieuwe show worstelt hij ook met de andere betekenis van ‘Zoete Koek’. Wat hebben we altijd geslikt als zoete koek? Of klopt gewoon alles wat ons geleerd en verteld wordt? In zijn derde avondvullende voorstelling vertelt Gerrie hoe hij dit ziet. Op een manier zoals alleen hij dit kan; met humor en een beetje confrontatiepijn.

Het hiernamaals, het leven en alles wat daartussen ligt. Een tweestrijd waar iedereen weleens mee te maken krijgt. In de ogen van Gerrie zijn we allemaal een beetje diabeet. De een slikt gewoon meer zoete koek dan de ander.

Over Gerrie Smits 
Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wil zitten. In het comedycircuit wordt hij geroemd en bejubeld. Deze sympathieke Eindhovenaar speelde eerder in talloze theaters in line-up verband en tourde vorig seizoen met zijn show ‘Naakt!’.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Fotografie door Marsha Damen.