Meester Mark

De grappigste taalfoutjes uit de klas
Met Mark van der Werf
wo 16 okt '24 20:15
wo 16 okt '24
20:15
  • wo 16 okt '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Honderdduizenden mensen genieten elke dag van de taalfoutjes die Meester Mark deelt op social media. Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van leerlingen. Mark vertelt met vaart en humor hoe al die hartverwarmende missers ontstaan.

Uiteraard staat hij ook stil bij briljante taalingevingen die leerlingen hebben. Meester Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. Verwacht een voorstelling waar je non-stop om kunt lachen en ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige, vertederende en soms ontroerende ‘kinderlogica', valt meer te leren dan je misschien zou denken!

Het boek ‘De grappigste taalfoutjes uit de klas’ haalde de Bestseller Top 60. In 2023 bracht Meester Mark met succes zijn favoriete anekdotes en taalfoutjes naar de theaters, een tournee die hij voortzet in het nieuwe seizoen. De pers waren er razend enthousiast over.

“Het boek werkt niet alleen op de lachspieren, volwassenen kunnen er ook nog wat leren.” – de Volkskrant

“Een feest van herkenning voor iedere volwassene die nog enige weet heeft van het kind dat hij of zij was.” – NRC Handelsblad

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Meester Mark laat de zaal bulderen van het lachen!

Musicalnieuws.nl

Credits

Regie door Kiki Jaski, met Mark van der Werf als Meester Mark.