Supergaande Live

Van je beeldscherm naar het theater!
Supergaande verruilt het internet voor het toneel
wo 20 nov '24 20:00
wo 20 nov '24
20:00
  • wo 20 nov '24
    20:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Supergaande is een waar begrip binnen de Nederlandse popcultuur en is al jaren niet meer weg te denken van alle socialmediaplatformen. Met meer dan 800.000 abonnees op YouTube en ruim 2 miljoen volgers op TikTok, is het een van de grootste entertainmentkanalen van Nederland. Maar Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela gaan hun vertrouwde omgeving van het internet inruilen voor het toneel ...

Supergaande gaat namelijk de theaters in! En de mannen nemen hun succesvolle formats zoals ‘Supergaande Freestyle’ en ‘Accepteer de Punchline’ gewoon mee het podium op. Deze talentvolle groep is fantastisch op elkaar ingespeeld en weet iedereen voor zich te winnen met humor en aanstekelijke energie.

Na een uitverkochte show in de Melkweg heeft Supergaande de smaak goed te pakken en is het collectief meer dan ready voor deze virale tour. Verwacht een show vol humor, muziek, improvisatie, comedy en heel veel interactie met het publiek.

Een unieke kans voor alle fans om hun online helden en favoriete formats eindelijk eens live te zien!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Met Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela.
Geproduceerd door Supergaande.