Kamerata Zuid met Karin Bloemen

Grijs Gedraaid®
Een middag vol muziek, dans en creativiteit waarvan je samen kunt genieten
wo 18 dec '24 15:00
wo 18 dec '24
15:00
  • wo 18 dec '24
    15:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Kamerata Zuid presenteert met trots: Grijs Gedraaid®, een voorstelling die mensen van alle generaties samenbrengt. Grijs Gedraaid® combineert muziek, beweging en creativiteit en biedt een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Nodig iemand uit om samen naar het theater te gaan en creëer onvergetelijke herinneringen.

Karin Bloemen, wie kent haar niet? Deze geliefde zangeres en cabaretière zal het publiek betoveren met haar prachtige stem en aanstekelijke energie. Karin brengt onder andere bekende Nederlandstalige nummers ten gehore, afgewisseld met verrassende interpretaties van klassieke hits.

Op deze middag word je uitgenodigd om in beweging te komen. Zelfs vanuit je comfortabele theaterstoel kun je bewegen en verbinding maken. Daarnaast gaat Karin met het publiek in gesprek. Samen met jou haalt ze een creatieve en interactieve manier persoonlijke muzikale herinneringen op!

Grijs Gedraaid® is een middag vol muziek, dans en creativiteit waarvan je samen kunt genieten. Wie neem jij mee?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.