Kluun

Help ik heb een puber
Met Raymond van der Klundert
di 29 okt '24 20:15
di 29 okt '24
20:15
  • di 29 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Kluun zijn bestseller staat al twee jaar in de boeken top 60 met meer dan 120.000 verkochte exemplaren. Bijbehorende podcast behoorde meteen bij introductie tot de best beluisterde podcasts van Nederland. Tijd voor theater!

Kluun neemt je – aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen – mee voorbij alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. We ontdekken waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen en waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. Ook hebben we het over hormonen, puber- én ouderseks, pubertaal, drank, drugs en de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen.

‘Help, ik heb een puber!’ is een show voor iedereen die thuis een puber, pre-puber of postpuber heeft. En voor wie er zelf ooit eentje was. Een feest, of misschien beter een hel, van herkenning.

Over Kluun
Kluun, bekend van zijn besteller ‘Komt een vrouw bij de dokter’, staat bekend om zijn humor, zelfspot en het doorbreken van taboes. Met twaalf boeken op zijn naam en meer dan twee miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is hij een gevestigde naam in de literaire wereld.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Ik beloof bezoekers dat ze na afloop veel meer mededogen hebben met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol.

Kluun

Credits

Tekst door Kluun (Raymond van der Klundert)
Regie door Margôt Ros
Geproduceerd door Corti Media Live en Senf Theater.