Ladies Night Out in Markant Theater Maashorst

Tijd voor ladiesnight! Een lekkere avond uit met vriendinnen, zus, moeder of dochter. Met een volledig arrangement start je met een gezellig diner of wat drinken en ga je daarna naar de voorstelling. Samen lachen, zingen, wegzwijmelen… Geniet van het leukste cabaret tot de mooiste muziek en prachtigste musicals, natuurlijk in het mooie Markant theater in Uden!

Geniet van de magische stemmen van OG3NE en KOVACS, de grappigste liedjes van Yentl & De Boer, of ga op reis met de Bluebirds! Bezoek het leukste feelgood concert ‘Opvliegers Girls on Fire’ of kijk je ogen uit tijdens ‘Thunder from Down Under’. Geniet van het meeslepende ‘The Prom’ of het ontroerende ‘Komt een vrouw bij de dokter’. Onze eigen Christel de Laat deelt hilarische verhalen en met Tineke Schouten lig je gegarandeerd ‘Dubbel’ van het lachen.

Een avond uit met de meiden is hartstikke gezellig. Daarom hebben we een aantal voorstellingen geselecteerd om jullie avond compleet te maken. Check snel onze tips voor jullie ladies night out. 

Ontdek al onze tips voor jullie Ladies Night hier: