Herfstvakantie 2022

Vier de hersfstvakantie bij Markant

Herfstvakantie! De ideale periode om leuke dingen te ondernemen met je kinderen, gezin, partner of een vriend of vriendin. Niet alleen knus thuis of tussen de vallende bladeren, ook gezellig binnen culturele deuren! Een bezoekje aan het theater mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook in de herfstvakantie kan jong en oud terecht bij Markant Theater Maashorst voor een heerlijk warme theaterbeleving. Bezoek ons theater en dompel je onder in de verhalen van de allerleukste voorstellingen.

Een feest der herkenning tijdens 'Guilty Pleasures Part 2’ en ‘Vuile Huichelaar’! Ga los tijdens de musical ‘Het Feest van Tante Rita’, met alle grote hits van minidisco of geniet van de magische stemmen van OG3NE of de krachtige stem van KOVACS, of ontroerende en opzwepende Franse chansons. De jonge theaterliefhebbers maken kennis met de leukste, liefste én dapperste koala óóit! Ga met ‘Koos & Moos’ op avontuur voor een groene aarde.

We staan te popelen om jullie in de herfstvakantie te laten genieten van een gevarieerd aanbod van de mooiste voorstellingen. Hieronder staan onze tips voor jou! Kies een leuke voorstelling of concert uit en reserveer je tickets, zo ben je verzekerd van een leuk uitje in de herfstvakantie van 2022. 


  • Geen voorstellingen gevonden.