Elk moment, een bijzonder moment. Bij Markant Theater Maashorst beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Hier waan je jezelf voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar:

Horecamedewerkers theater

Wat je van ons mag verwachten

Er vinden heel wat onvergetelijke voorstellingen, concerten en bijeenkomsten plaats in ons theater en onze evenementenzaal. En we kunnen je verzekeren: het is heerlijk werken in een omgeving waar mensen komen voor hun plezier en ontspanning. Elke dag, elke voorstelling en elke bijeenkomst is anders. En juist die afwisseling maakt het zo leuk. Geen dag is hetzelfde en daar zit meteen één van de grootste voordelen van werken bij Markant Theater Maashorst: we bewegen graag met je mee. Wil je vaste uren of tóch gewoon lekker een paar uurtjes per week flexibel ingezet worden? Regelen we voor je! Wil je in het weekend werken maar ook regelmatig vrij zijn in het weekend? Geen probleem ! Als jij die gastvrije horecatopper bent die onze gasten laat genieten van bijzondere avondjes uit, dan is het allemaal bespreekbaar! Uiteraard zorgen we óók voor een fijn salaris mét prima arbeidsvoorwaarden.  

Wat je gaat doen

Onze gasten in de watten leggen, dát is wat wij doen. En wat jij gaat doen. Wanneer je tijdens één van de voorstellingen of bijeenkomsten aan het werk bent, zorg je voor een fijn ontvangst, wijs je gasten de weg, begeleid je hen naar hun plaatsen en voorzie je hen van een hapje en drankje. We vinden het belangrijk dat onze gasten vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze naar huis gaan volop kunnen genieten. Met jouw enthousiaste aanpak en gastgerichte kwaliteiten weet je dit steeds weer te realiseren.  

Wat we van je verwachten

Je vindt het prima om in de avonden en weekenden te werken en bent vriendelijk, collegiaal en representatief. Jij houdt ervan om het mensen naar hun zin te maken en weet het hoofd koel te houden, ook in drukke tijden. Die fijne collega, waar iedereen graag mee werkt en die van aanpakken weet, dat ben jij! Heb je ervaring in de horeca, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.   

Enthousiast?

Dan horen we graag van je. Stuur een mail met je gegevens en telefoonnummer naar sollicitatie@markantmaashorst.nl. Onze horecamanager, Cesar Garcia, neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet tot snel!