Romantische parodie: De Ongeplukte Zusters van Almere County

‘De Ongeplukte Zusters’ is een oergeestige, muzikale komedie, geïnspireerd op romantische verhalen van Jane Austen zoals, Pride and Prejudice. Met een cast bestaande uit Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink weet je dat je goed zit. 

Het script van deze nieuwe komedie is geschreven door actrice Ilse Warringa: “Ik wilde al langer iets met het werk van schrijfster Jane Austen doen. Ik dacht: het zou leuk zijn om een satire op de huidige tijd te maken, in de tijd van toen. Grappig om parallellen te trekken tussen de 19e eeuw en nu. Als je kijkt naar alle tv-programma’s over de liefde is het smachten nog hetzelfde.” 

Een moderne romcom in een oud jasje 
In deze voorstelling volg je drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar de liefde. Wachten ze als muurbloempjes tot de mysterieuze Mister Darcy hen uitkiest, of nemen ze het heft in eigen handen? Ilse Warringa: “Je waant je in deze voorstelling in het Engeland van twee eeuwen geleden, dus als je houdt van balavonden, zwierige kostuums, humor en romantiek kom je helemaal aan je trekken!”