Livestream vanuit Markant

Een voorstelling streamen voor de thuisblijvers? Je evenement delen met gasten die van ver moeten komen? Jouw congres interactief streamen naar je klanten in het buitenland? In Markant kán het. Vanaf het podium of vanuit de studio, met het beste beeld en geluid.

Markant is meer dan theater. Als gastheer van live-events weten we als geen ander wat er nodig is om een event tot een succes te maken. En dat succes kun nu ook ver buiten de zaal gedeeld worden. Gastvrijheid wordt onbegrensd met een livestream vanuit Markant. 

Welkom in Studio Markant 

Een presentatie vanuit Studio Markant, of een hybride event met livepubliek in onze theaterzaal? Wij zetten al onze faciliteiten en studiotechniek graag voor je in om er een onvergetelijk event van te maken voor jouw gasten. Met onze livestream breng je die gastvrije livebeleving glashelder over op het online publiek. 

Natuurlijk blijft het hier niet bij. We bekijken graag samen hoe we alles uit de kast kunnen halen om jouw digitale event tot een succes te maken. We zijn benieuwd naar jouw ideeën. Dus klik hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op, dan denken we mee! 

Meer informatie