Voor Biebleden

Markant voor Biebleden

Lid van de Bieb in Uden? Heb jij even geluk! Want de Bibliotheek en Markant hebben een mooie samenwerking, waarbij Biebleden 20% korting krijgen op 4 tickets per pas op een aantal geselecteerde voorstellingen. 

Ook zijn er bij verschillende voorstellingen leuke acties en activiteiten georganiseerd i.s.m. met de Bibliotheek.


Jeugdactiviteiten

Voor de voorstelling 'Robin Hood' komen de boekenscouts in actie en in april maak je tijdens het peuteruurtje in de biebvestiginggen Uden, Volkel, Zeeland en Schaijk om kans op 2 gratis tickets voor de voorstelling “Gijsje en Gonnie” of kom met je kleuter naar kleutertijd in Uden en maak kans op kaartjes voor “Boer Boris”. 

Activiteiten voor volwassenen

Professor dr. Tinie Kardol, hoogleraar gerontologie, geeft voorafgaand aan de voorstelling 'Hendrik Groen' een lezing in de Kleine Zaal. Met grappige en indringende verhalen neemt Tinie het publiek mee in het actief ouder worden. Ook is er een fotowedstrijd waarbij je kans maakt op gratis tickets.

Bij de voorstelling 'Komt een vrouw bij de Dokter' wordt een inleiding georganiseerd. De inleiding gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. 


Je ontvangt korting op de volgende voorstellingen

Door op de betreffende voorstelling te klikken lees je meer over de verschillende acties en activiteiten per voorstelling.