Impact maken in de regio? Pak je kans en word onze nieuwe …

Accountmanager zakelijk en cultureel

24-32 uur per week | Uden en omstreken

Jouw werk gaat verder dan verkopen en netwerken. Want als accountmanager bij Markant Theater Maashorst bezorg je mensen bijzondere herinneringen. Denk aan een grote productlancering. Een congres inclusief diner en feest. Of zelfs een huwelijk! Je gaat eropuit om onze locatie bekend te maken bij de markt. Een mooie baan waarin je ondernemerschap kunt tonen en uiteindelijk bijdraagt aan cultuur in Maashorst. 

Dit ga je doen

Jij gaat aan de slag in een bijzondere omgeving. Een omgeving waar zakelijk en cultureel publiek samenkomt. Waar onder andere diners, events, meetings, productlanceringen en theatervoorstellingen plaatsvinden. En waar we mensen keer op keer raken. Alle ingrediënten zijn aanwezig, maar zonder gasten geen bijzondere momenten. En precies daar kom jij in beeld! Je verbindt onze locatie en de (veelal zakelijke) markt door:

 • Er actief op uit te gaan om (potentiële) klanten te benaderen, zowel in Maashorst als daarbuiten: als enthousiast gezicht van onze organisatie weet jij deuren te openen.
 • Arrangementen samen te stellen, offertes op te stellen en events binnen te halen.
 • Ontwikkelingen te volgen. Zijn er nieuwe organisaties in de regio? Kunnen we netwerkclubs benaderen? Is er een product op de markt dat gelanceerd dient te worden? Jij signaleert het en pakt kansen.
 • Te (laten) onderzoeken waar de zakelijke markt in de regio behoefte aan heeft en op basis hiervan met plannen te komen.
 • Ons netwerk van zo’n 65 Markantiers – ondernemers die cultuur in de regio een warm hart toedragen – in te zetten en uit te breiden.
 • Relaties te onderhouden; aftersales speelt hierbij een belangrijke rol.
 • Het nieuwe merk voor onze evenementenzaal mee vorm te geven en in de markt te zetten.

Jouw thuisbasis is Markant Theater Maashorst, maar je bent vooral veel op pad. Op welke dagen en tijden? Geef ons aan wat jou ideaal lijkt, er is veel mogelijk.

Dit bieden wij jou

 • Een salaris tussen € 2.800,- en € 3.800,- op basis van 38 uur per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een bonusregeling gebaseerd op je verkoopresultaten.
 • Een jaarcontract met absoluut de intentie om daarna over te gaan naar een vast contract voor onbepaalde tijd.
 • De mogelijkheid om jouw werkdagen en -tijden grotendeels zelf in te delen.
 • Gebruik van auto en telefoon worden geregeld.
 • Deelname aan ons fietsplan en voordelig sporten via bedrijfsfitness. 
 • Ben je vrij? Dan mag je diverse events gratis bezoeken! Daarnaast krijg je korting op theatertickets bij Markant en diners bij Restaurant Cusco.

Hier ga je aan de slag

Welkom in Markant Theater Maashorst! Hier creëren we belevingen die onze gasten bijblijven. Dit doen we met een bevlogen, enthousiast en bovenal gezellig team in verschillende disciplines: van programmering en marketing tot horeca en techniek. Ons pand staat in het hart van Uden en bestaat uit twee delen: het theater uit 1996 en Restaurant Cusco met de evenementenzaal uit 2013. De mogelijkheden zijn hier divers. Dineren, vergaderen, zakelijke feesten, evenementen en congressen organiseren, festivals geven, grote artiesten laten schitteren, bruiloften vieren … dit (en meer) kan allemaal.

Dit is jouw team

Je gaat veel zelfstandig op pad en hebt daarbij een sterk team achter je staan. De eventmanager, horecamanager, theaterdirecteur, het marketingteam … Zodra jij de verbinding legt met klanten, komen zij in beeld om plannen tot uitvoering te brengen. En om gasten te raken met al het moois dat we te bieden hebben!

Dit neem je mee

Sociaal en communicatief met een goede dosis charme: zo omschrijven mensen jou. Je kunt zakelijke connecties maken en zorgt dat mensen het leuk vinden als jij langskomt. Ook scoren geeft jou energie; je verkoopt graag en stelt je daarbij zowel zelfverzekerd als inlevend op. En opvallen bij (potentiële) klanten? Dat gaat jou met je enthousiasme en creatieve denkwijze goed af; jij durft buiten gebaande paden te treden. Daarnaast heb je:

 • Hbo-niveau door je opleiding of ervaring.
 • Minimaal drie jaar ervaring op het gebied van sales.
 • Een betrokken instelling: je laat regelmatig (kort) je gezicht zien op de events die jij mogelijk hebt gemaakt.

Voldoe jij niet aan alle wensen maar ben je ervan overtuigd dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? Ook dan horen we graag van je!

Enthousiast?

Mooi! Mail jouw cv en korte motivatie naar sollicitatie@markantmaashorst.nl met als onderwerp: accountmanager. Eerst meer weten? Onze theaterdirecteur Jan Wouda staat je graag te woord via 0413 – 256 110. Hopelijk tot snel!