Ga je mee op culinaire reis? Versterk ons team als …

Restaurantmedewerker bediening 

24-38 uur per week | Uden

Stel je voor … Elke werkdag op Zuid-Amerikaans avontuur gaan. En gasten daarin meenemen. Niet alleen met verfijnde gerechten en bijbehorende wijnen, maar ook met warme gastvrijheid en kennis van onze wereldse producten. Dit alles samen met fijne collega’s in Cusco: een mooi ruim restaurant waar je veel kunt leren. 

Dit ga je doen
Eeuwenoude culinaire tradities: daarover vertel jij onze gasten enthousiast. Net zoals over onze dranken en gerechten. We leren jou er graag méér over en helpen je om te groeien. Zodat jij onze gasten keer op keer een onvergetelijke avond kunt bezorgen. Wat je verder doet?

  • Je ontvangt gasten, neemt hun bestellingen op en geeft deze door aan de keuken.
  • Vervolgens serveer je de gerechten en bijbehorende dranken.
  • Aan het eind van de avond maak je de rekening op, ruim je de tafels af en maak je het restaurant klaar voor de volgende dag.
  • Je denkt mee over mogelijkheden om het ‘recept van Cusco’ te blijven ontwikkelen.
  • Je werkt mee aan mooie belevenissen, zoals Lekker Uden, wijnproeverijen en zakelijke evenementen.

Dit alles kun je op elke dag van de week doen. Meestal zijn je werktijden tussen 17.00 en 23.30 uur. Geef vooral je voorkeuren aan, we denken graag met je mee.

Dit bieden wij jou

  • Een prima salaris dat jaarlijks stijgt volgens functiegroep 3 of 4, afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Is er een match? Dan krijg je binnen een jaar een vast contract.
  • Een enthousiast en professioneel team met fijne collega’s.
  • Een ruime werkplek met goede materialen en mooie producten, zodat jij comfortabel kunt werken.
  • Per zes weken je rooster en meestal om het weekend vrij.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via een cursus over wijnen of opleiding tot leermeester.
  • Mooie extra’s: van lekkere personeelsmaaltijden en korting in ons restaurant tot theatertickets voor Markant Theater Maashorst.

Dit neem je mee
Jij hebt zin om ons team te versterken. Om meer te leren over de Zuid-Amerikaanse keuken en bijbehorende wijnen. En om onze gasten in de watten te leggen. Daarnaast heb je:

  • Mbo-niveau en ervaring in de horeca.
  • Een aanpakkersmentaliteit: jij denkt in oplossingen.
  • Sociale skills: je stelt je gastvrij en representatief op en maakt graag een praatje met gasten.

Ga je mee op culinaire reis?
Mail je cv met een korte motivatie naar join@theworldofcusco.nl met als onderwerp: restaurantmedewerker bediening. Vermeld in jouw mail ook hoeveel uren per week je beschikbaar bent. Hopelijk tot snel!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze horecamanager Cesar Garcia via 0413 - 25 61 10.