Rudolph's Bakery Live

Op 21 december verandert de theaterzaal in een heerlijk geurende kerstkeuken. TV-kok Rudolph van Veen neemt je tijdens zijn smakelijke voorstelling Rudolph’s Bakery Live mee naar zijn bakkerij. Je krijgt letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken, toch Rudolph?

“Jazeker! Met verhalen en anekdotes en natuurlijk demonstraties van verschillende recepten wil ik iedereen inspireren heerlijk ontspannen de feestdagen door te komen.” Ontspannen doe je tijdens de voorstelling ook met de livemuziek van multi-instrumentalist Diederick Ensink. Je proeft de echte kerstsfeer in de zaal … en de gerechten ook! 

Natuurlijk zullen de gerechten die Rudolph op het podium maakt ook door iemand geproefd moeten worden. Om alvast een voorproefje te nemen; wat is jouw ultieme kerstgerecht, Rudolph? “Zelf houd ik enorm van echte kerstklassiekers, zoals Weihnachtsstollen, Engelse Christmascakes, traditionele kerstpudding, maar ook een mooie rollade met daarbij alle garnituren zoals stoofpeertjes, cranberrysaus, geroosterde groenten, geglaceerde kastanjes en in de oven geroosterde aardappels.” 

Gaan we rollend richting Oud & Nieuw, of heb je nog tips om onszelf een beetje in bedwang te kunnen houden? “Dat je misschien extra lekker eet rond de feestdagen wil toch niet zeggen dat je dan ook grotere porties eet? Voor mij zit ‘m dat ‘extra lekkere’ voornamelijk in de sfeer die je maakt met je familie en de gasten die je hebt.” Dus nodig jij je gasten maar alvast uit, want tijdens deze ouderwets gezellige en inspirerende avond met Rudolph krijg je de smaak van kerst echt goed te pakken. 

Rudolph’s Bakery Live

Kerst, koken en klanken met Rudolph van Veen en Diederick Ensink

Laat je meenemen in een smakelijke theatervoorstelling!
do 21 dec '23 20:15 - 22:10