Horecamedewerkers evenementen

 

Elk moment, een bijzonder moment. Bij Markant Theater Maashorst beleef je het mee. Van heel dichtbij zelfs. Hier waan je jezelf voor even in een compleet andere wereld. Die van muziek, dans en cabaret. Van theater, concerten én grote evenementen. Het heeft iets magisch. Die rode loper, dat enorme podium en al die lampjes. Die voelbare spanning voorafgaand aan een voorstelling of evenement, het aanstekelijke enthousiasme van het publiek en het oorverdovende applaus aan het eind. Hier ben je onderdeel van iets unieks. Hier ben je op de plek waar het gebeurt. Dat wil je meemaken, dat wil je voelen, daar wil je bij horen. En dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar: 

Horecatoppers evenementen

Wat je van ons mag verwachten

Er vinden heel wat onvergetelijke concerten en fantastische evenementen plaats in ons theater en onze evenementenzaal. En jij kunt erbij zijn! We kunnen je verzekeren: het is echt heerlijk werken in een omgeving waar mensen komen voor hun plezier en ontspanning. Geen dag is hetzelfde. Elke dag, elke voorstelling en elk evenement is immers anders. En juist die afwisseling maakt het zo leuk. Je bent onderdeel van het feestje, maar je bent ook regelmatig op tijd klaar om nog naar een fijn feestje te gaan! Want veel concerten, voorstellingen en evenementen vinden doordeweeks plaats. Daar zit ook meteen één van de allergrootste voordelen van werken bij Markant Theater Maashorst. We laten je namelijk lekker zelf kiezen. Wil je vaste uren of tóch gewoon lekker een paar uurtjes per week flexibel ingezet worden? Regelen we voor je! Wil jij graag weekend per maand vrij? Als jij die gastvrije horecatopper bent die onze gasten laat genieten van bijzondere avondjes uit, dan is het allemaal bespreekbaar! Uiteraard zorgen we óók voor een fijn salaris mét prima arbeidsvoorwaarden.

Wat je gaat doen

Onze gasten in de watten leggen, dat is wat wij het liefste doen. En wat jij gaat doen. Wanneer je tijdens één van de concerten of voorstellingen aan het werk bent, zorg je voor een fijn ontvangst, wijs je gasten de weg, begeleid je hen naar hun plaatsen en voorzie je hen van een heerlijk hapje en drankje. Aan de andere kant is daar onze evenementenzaal waar héle vette feestjes plaatsvinden! We vinden het belangrijk dat onze gasten hier vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze naar huis gaan volop kunnen genieten. Wanneer je bij één van onze evenementen aan het werk bent, bezorg je onze gasten de avond van hun leven. Je ontvangt onze gasten, tapt een biertje, schenkt wijn in, serveert hapjes en zorgt voor het op- of ombouwen van onze evenementenzaal.

Dit ben jij

Je bent 18 jaar of ouder en vindt het prima om in de avonden en weekenden te werken. Je bent vriendelijk, gastvrij en houdt ervan om het mensen naar hun zin te maken. Daarnaast ben je flexibel, enthousiast én representatief. Het hoofd koel houden in drukke tijden? Geen probleem voor jou! Die fijne collega, waar iedereen graag mee werkt en die van aanpakken weet, dat ben jij! Heb je tot slot horeca-ervaring? Vinden we fijn! 

Enthousiast?

Dan horen we graag van je. Stuur een mail met je gegevens en telefoonnummer naar sollicitatie@markantmaashorst.nl. Onze Horeca Manager, Cesar Garcia, neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet tot snel!