The Music of Sting & The Police

Legends Remastered
Unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin
za 25 feb '23 20:15 - 22:15
za 25 feb '23
20:15 - 22:15
  • za 25 feb '23
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een spectaculair concert met de legendarische muziek van Sting & The Police, uitgevoerd door top live band Legends Remastered. Dat wordt sowieso een toffe avond!

De muziek van Sting en zijn legendarische band The Police, nu op unieke manier uitgevoerd in het theater door top live band Legends Remastered. Veelzijdigheid en eigenzinnigheid waren Sting’s belangrijkste ingrediënten voor succes. Die vormen dan ook de basis voor dit spectaculaire concert. Je hoort hits zoals Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle. Maar laat je ook vooral verrassen door speciale bewerkingen van bijvoorbeeld Desert Rose en It’s Probably Me.

Beleef een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. En de eigenzinnigheid, waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren, zal je verrassen en ontroeren. Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem. Gegarandeerd de perfecte balans.

De band bestaat uit topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens), een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek en muzikaliteit. Hij geeft een eigen, authentiek geluid aan elk nummer van Sting & The Police. Daarbij verliest hij nooit het origineel uit het oog. Ludovique werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder Dominic Miller, de vaste gitarist van Sting en schrijver van de klassieker Shape Of My Heart. 

Met de fantastische bijdrage van de stemkunstenaars van Rock4, is het geheel compleet. Een internationaal bekend en award-winnend ensemble, dat al jaren overal in Europa volle zalen trekt met hun indrukwekkende vocale muziek. Zij zijn de kers op de taart bij dit concert! Ze verzorgen prachtige harmonieën, percussie-, drum- en bass sounds en bovenal hebben ze waanzinnige stemmen.

Legends Remastered brengt de muziek van Sting en The Police op unieke wijze naar het theater en het wordt voor zowel artiesten als publiek één groot feest!