ABBA Gold - The Concert Show

Anniversary tour 2024 – 2025
Beleef de tijdloze magie van ABBA!
zo 20 okt '24 20:15
zo 20 okt '24
20:15
  • zo 20 okt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef de tijdloze magie van ABBA met ABBA Gold – The Concert Show! ABBA en hun muziek zijn een wereldwijde sensatie, met een onmiskenbare impact die elke derde wereldburger bereikt heeft! De tijdloze melodieën van deze vier Zweedse iconen zijn diep verankerd in ons geheugen.

ABBA Gold – The Concert Show brengt de magie van ABBA op spectaculaire wijze tot leven. Met fenomenale zangers en musici die de originele artiesten op verbazingwekkende wijze benaderen, wordt elke noot met ongeëvenaarde perfectie en muzikaliteit gebracht. De musici en zangers van ABBA Gold zijn zelfs in overleg met de originele ABBA-leden geselecteerd! Deze show is niet alleen een indrukwekkende herbeleving van ABBA’s muzikale erfenis, maar ook een moderne podiumervaring die de authentieke ABBA-feeling vangt.

De getalenteerde artiesten zetten een performance neer die zo dicht bij het origineel komt, dat je de passie en ziel van ABBA in elke beweging voelt. Met originele kostuums en een vleugje Zweeds accent is elk detail authentiek ABBA. Dankzij de nieuwste technische snufjes en een dynamische podiumopstelling voelt de show zowel nostalgisch als eigentijds aan.

ABBA Gold – The Concert Show is een onvergetelijk uitje! Reis terug in de tijd met de muziek die ons allemaal verbindt en ervaar de energie van ABBA’s grootste hits opnieuw.

Met de Anniversary Tour vieren we 20 jaar ABBA Gold – The Concert Show. Al twee decennia lang schittert deze show op de top podia van Europa en wordt het geprezen als een hoogwaardige productie die het karakter en de muziek van ABBA perfect weergeeft.

2024 markeert een bijzonder jubileum voor ABBA-fans: 50 jaar sinds ABBA's triomf bij het Eurovisie Songfestival met "Waterloo". Dit markeerde het begin van een ongeëvenaarde succesreis die meer dan een decennium duurde. Met hits als "I Do, I Do, I Do, I Do, I Do", "S.O.S.", en "Mamma Mia" domineerde ABBA de hitlijsten wereldwijd en verkochten ze bijna 400 miljoen platen en cd's.

Mis het niet! Dompel jezelf onder in de mythe van ABBA en beleef de muziek zoals nooit tevoren met ABBA Gold – The Concert Show.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

De Ronde Tafel
Samen solo naar het theater
Bij deze voorstelling zijn vrijwilligers van De Ronde Tafel aanwezig. Meer weten over de Ronde tafel? Klik hier voor meer informatie.