Trip Down Memory Lane

Markant en Udens Big Band
Een ode aan Abba, Meatloaf, Amy Winehouse, De Dijk, Eddie Floyd, Dolly Dots en méér
za 16 dec '23 20:00 - 23:30
za 16 dec '23
20:00 - 23:30
  • za 16 dec '23
    20:00 - 23:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Udens Big Band komt dit jaar met een andere show dan de Top 2000, namelijk een Trip down memory lane! Net zo sprankelend als altijd zet de band onder begeleiding van William Kroot een daverend optreden neer.

Geniet met een drankje in je hand van klassiekers. Want Udens Big Band brengt een ode aan grote namen als Abba, Meatloaf, Amy Winehouse, De Dijk, Sinatra, Mama’s & Papa’s, Björk, Brian Setzer, Lee Towers, Anita Meyer, Eddie Floyd en de Dolly Dots. Het belooft weer een mooie avond vol meezingers te worden!

Udens Big Band

Markant en Udens Big Band hebben al jaren een goede relatie. De Big Band komt elke week repeteren in Markant en willen graag aan jou laten zien waar ze al deze tijd voor repeteren. Speciaal voor jullie hebben ze deze keer weer een swingend programma in elkaar gezet voor jong en oud!

Staconcert 
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Deuren open  20:00 uur
Start show     20:30 uur
Eind show       23:30 uur

 

Na afloop is de bar open om nog gezellig na te kletsen. 

Bekijk onze theaterpakketten en -series