De Pul XL @ Markant presents: Rowwen Hèze

Blieve Loepe clubtour
vr 15 mrt '24 20:00 - 22:30
vr 15 mrt '24
20:00 - 22:30
  • vr 15 mrt '24
    20:00 - 22:30
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na verschillende geslaagde samenwerkingen met De Pul presenteren we deze keer: Rowwen Hèze! De Limburgse dialectband gaat met hun nieuwe Blieve Loepe clubtour vanaf oktober 2023 het land door.

Vrijdag 15 maart 2024 staan ze in de evenementenzaal in Markant!

Blieve loepe. Dat doen we al heel lang. Vanaf toen, de hongerige en dorstige jaren, tot op de dag van vandaag. Nog steeds door alle provincies, steden en dorpen. Nog steeds onderweg naar ’n nieuwe opzwepende avond. Samen muziek maken en samen zingen. Daar gaat niks boven. En na al die jaren, als kroon op de dag, nog steeds ’n koud glas bier met ’n witte schuimkraag….en soms valt daar ’n traan in. Blieve loepe.

Rowwen Hèze is de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot één van de meest succesvolle acts van Nederland. Niet vreemd, want ze zijn altijd blieve loepe. Dat leverde de band al optredens op Pinkpop en Lowlands, verschillende uitverkochte concerten, een support bij The Rolling Stones, een Gouden Kalf-nominatie, Gouden Harp en een Edison oeuvreprijs op.

Samenwerking Markant en De Pul
Na verschillende geslaagde samenwerkingen met De Pul is het weer tijd voor een nieuwe! We combineren de krachten van de Udense podia om een nóg groter concert te geven.

Kaartverkoop
De kaartverkoop verloopt via Markant en De Pul.

Staconcert
De shows in de evenementenzaal zijn staand. We hebben geen zitplaatsen ter beschikking.

20:00  uur - Deuren open
21:00  uur - Start concert

Bekijk onze theaterpakketten en -series