Schaamteloos Open! (reprise)

Lisa Staal
Women only!
zo 21 apr '24 14:30
zo 21 apr '24
14:30
  • zo 21 apr '24
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket) Deze voorstelling betreft een verhuring.

Dit betreft een door derden georganiseerd evenement waarvoor wij enkel de kaartverkoop verzorgen.

Deze voorstelling is geannuleerd. Tickethouders zijn op 21 februari geïnformeerd. 


Maak kennis met Inspirator Lisa Staal, de vrouw die jou en jouw vriendinnen meesleurt in de boeiende wereld van mannen, liefde, seks, relaties, opvoeding, #metoo, pijn, moed en geluk. Met haar zoektocht naar ware liefde weet ze vrouwen in hun ziel te raken en te inspireren!

Staal's gasten schateren niet alleen van het lachen, maar velen worden ook emotioneel. Er rollen tranen van geluk en van verdriet. Aan het einde van de show verlaten vele vrouwen echter dansend de zaal, want 'Schaamteloos Open!' heeft een knallend Heppie End! Een klein deel van de vrouwen wordt echter zo geraakt, dat ze boos de zaal uitlopen! So be prepared! 

'Schaamteloos Open!' ontvangt buitengewone recensies.
- 'Deze show moeten alle vrouwen in de wereld zien!'
- 'Lisa, jij bent zo nodig in de wereld! Ga door!'
- 'Ik wil een deel 2 en 3. Nee, ik wil gewoon een hele soap!'
- 'Staal is een top-cabaretière en doet niet onder voor Youp van het Hek!'
- 'Wat een kracht! En wat een ballen!'

Marion van Es, journalist Vrouw & Vriendin
'Fantastisch! Lisa was ongelooflijke kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, hilarisch, herkenbaar, schaamteloos en taboedoorbrekend! Aanrader!'

Lisa
'Het wordt tijd dat vrouwen leren om (nog) meer voor zichzelf op te komen! Kom maar op met die Nieuwe Liefdevolle (Seksuele) Revolutie!'

Ben jij klaar voor een Taboedoorbrekende avond?! Nodig je vriendinnen uit, en Fasten Seatbels!

Bestel vandaag je ticket & ontvang gratis Lisa's 4e boek 'De mannen van Staal' twv 15,95 euro. 

Over Lisa Staal                                                                                                                                                        Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Als journalist werkte ze jarenlang voor de televisie. En met de talkshow In bed met Lisa trok Lisa als TV-host maar liefst een half miljoen kijkers (lokale televisie Amsterdam). Ze schreef vier inspirerende boeken en haar laatste boek De mannen van Staal ontvangt wederom lovende kritieken. 

In 2020 ontving Lisa - toen nog directeur stichting Girl project -, uit handen van Tineke de Nooij, 'De Tineke Trofee 2020' vanwege haar inzet voor de kwetsbare meisjes en jonge vrouwen in Nederland. Na jarenlange expertise op het gebied van liefde, relaties, seks, #metoo en seksuele weerbaarheid ontwikkelde Lisa diverse trainingen voor kinderen, jongeren en volwassen en werd ze een geliefde gastdocent in het onderwijs.

Sinds 2023 inspireert ze met 'Schaamteloos Open!', vele vrouwen om voor Liefde, Respect en Bewustwording te kiezen met als resultaat uitverkochte zalen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Deze voorstelling betreft een verhuring door derden waarvoor Markant alleen de kaartverkoop verzorgt. 

Onderdeel van

Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar en tegelijkertijd superkrachtig, hilarisch, herkenbaar, schaamteloos en taboedoorbrekend. Aanrader!

Marion van Es, journalist Vrouw & Vriendin