Boy to Surrender

U2two
U2 theatershow
vr 8 dec '23 20:15 - 22:45
vr 8 dec '23
20:15 - 22:45
  • vr 8 dec '23
    20:15 - 22:45
    Evenementenzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

U2two brengt de wereldberoemde stadionband naar het theater met een intieme, gevoelige en toch ook energieke show.

Ontdek U2two, de sensationele band die in april 2023 het podium betrad van het populaire SBS6 TV-programma 'The Tribute - Battle of the Bands'. Het publiek, waaronder talloze trouwe U2-fans, was sprakeloos bij het zien van frontman Sam Kramer, die niet alleen het uiterlijk van 'Bono' perfect nabootste, maar ook dezelfde stem liet horen als de Ierse rockster. De band doet live niet onder voor U2 zelf en de kans om dat te bewijzen, grepen de bandleden met beide handen aan door te luisteren naar de adviezen van de kritische jury. Ze vochten zich naar de finale en mochten uiteindelijk als één van de vier winnaars 3 maal een volledig uitverkochte ZiggoDome bespelen. Dit was voor de band - maar zeker ook voor veel kijkers - een wens die uitkwam.

Met 'U2 - Boy to Surrender' – vernoemd naar het eerst verschenen U2 album 'Boy' en het laatst verschenen album 'Songs of Surrender' (2023) - ga je genieten van de meest bekende nummers die U2 door de jaren heeft voortgebracht, 'With Or Without You', 'Where The Streets Have No Name', 'Bad', 'One' en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles. Sam Kramer kruipt volledig in de huid van Bono en wisselt de nummers af met boeiende verhalen over U2, anekdotes van fans die de band vanaf het begin hebben gevolgd en talloze hilarische uitspraken die Bono in de afgelopen decennia heeft gedaan. De band brengt tevens emotionele akoestische uitvoeringen van de minder bekende pareltjes die U2 ooit heeft geproduceerd. Kortom: een show vol muziek, verhalen, emotie en de broodnodige humor die op deze manier nog niet eerder is vertoond.

Mis deze unieke ervaring niet! Kom en beleef de onvergetelijke U2two-show, waarin je wordt meegenomen op een reis vol iconische muziek, diepgravende verhalen en een ongeëvenaarde sfeer.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Let op: dit is een sta-concert.

“Bono keeps on looking good after all these years…and what a voice he still has” – Justin Timberlake besefte niet dat hij naar een opname van U2two keek

Bekijk onze theaterpakketten en -series