Bosco Jazz & Pop Orchestra

Johnny Rosenberg en jazzorkest BOSCO
Een swingende show waar de energie vanaf spat!
za 20 apr '24 20:15
za 20 apr '24
20:15
  • za 20 apr '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Intiem en bombastisch. Romantisch en mysterieus. Beleef een meeslepend concert met een van Nederlands beste en bekendste crooners: Johnny Rosenberg. De zanger wordt begeleid door een tienkoppig allround jazzorkest. Stilzitten is onmogelijk!

Een crooner is een zanger met een ontspannen en intieme houding die zingt met een zachte, lage stem. Johnny Rosenberg wordt ook wel ‘The Gypsy Crooner’ genoemd. Hij werd geboren in de wereldberoemde en muzikale Rosenberg-zigeunerfamilie. Al heel jong kreeg hij een gitaar in handen. Snel daarna ontwikkelde hij zich als zanger. 

Johnny tourde verschillende keren over de wereld met het beroemde Rosenberg Trio. Hij was vaak op televisie te zien en werd bekend door zijn deelname aan de eerste editie van ‘The Voice Of Holland’. In 2020 won hij het programma ‘All Together Now’. Johnny Rosenberg wordt regelmatig de Nederlandse Michael Bublé genoemd. Zowel in vocale capaciteiten als charismatisch lijkt Johnny niet onder te doen voor zijn idool. Michael Bublé zelf bevestigde dit toen de twee elkaar in 2017 ontmoetten.

Lange tijd droomde Johnny van optreden met een fantastische bigband. Die heeft hij nu gevonden in BOSCO; een tienkoppig allround-jazzorkest dat al meer dan vijftien jaar een begrip is in de Nederlandse muziekscene. BOSCO speelde op talloze festivals met diverse artiesten, waaronder de rockabilly sensatie ‘Liptease’ van 2015 tot 2017. De band was meerdere malen te zien op televisie en begeleide als orkest diverse theaterproducties. In 2018 en 2019 was BOSCO de vaste band van The Voice-winnaar Dennis van Aarssen. De bigband speelde een onmiskenbare rol bij Dennis zijn winst van de Edison in 2020.

BOSCO heeft een reputatie als het gaat om veelzijdigheid. De band is enorm dynamisch en representeert een collectief waar zowel het plezier als de kwaliteit vanaf spat. Op het theaterpodium voelen zowel BOSCO als Johnny Rosenberg zich thuis. En dat is duidelijk voelbaar in de zaal. Laat je verrassen door deze gouden combinatie. Zowel gloednieuwe en eigen arrangementen als bekende hits van onder meer Michael Bublé en Elvis passeren de revue. Geniet van een sprankelende show waar de kwaliteit vanaf druipt. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.