The Fureys

Een van de oudste en bekendste folkgroepen
Legendarische Ierse traditionele band
wo 15 nov '23 20:15
wo 15 nov '23
20:15
  • wo 15 nov '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Ierse traditionele band bestaat al 45 jaar, maar speelt nog met dezelfde jeugdige energie als vroeger. Geniet van prachtige Ierse muziek waar de liefde voor het vaderland van afstraalt.

The Fureys bestaan in 2023 maar liefst 45 jaar. Toch hoor je de jeugdige energie en passie nog terug in hun spel. Ouder lijken ze niet geworden. Beter wel!

The Fureys is één van de oudste en bekendste folkgroepen van Ierland. Tot op de dag van vandaag trekken ze volle zalen. Eddie en George Furey zingen én spelen gitaar, mandoline, banjo en bodran. Ze worden bijgestaan door de doorgewinterde kroeg muzikanten Camillus Hinley, Tony Murray en Adam Kelly. Tijdens hun 45-jarige jubileumtour spelen ze hits als ‘When You Are Sweet Sixteen’, ‘The Green Fields of France’, ‘The Lonesome Boatman’, ‘I Will Love You’ en ‘The Red Rose Café’. Deze songs staan na al die tijd diep in het geheugen van de bandleden gegrift. Met een lach en een traan brengen de bandleden van The Fureys je een avond die je niet snel zal vergeten. Ze spelen goudeerlijke muziek, vol vuur.

Na concert
Laat je meevoeren op Ierse klanken!
Kom en geniet van de betoverende melodieën van Old Men Fergus. Deze muzikant staat bekend om zijn unieke draai aan Ierse folk. Of hij nu speelt in gezellige pubs of op bruisende festivals, Fergus weet altijd de juiste snaar te raken. Voel na afloop van de voorstelling van The Fureys de Ierse magie nog even tijdens het gratis na concert.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.