The Showman is Coming

Peter Corry and friends
Bruisend variété-theater met spectaculaire circusacts
zo 8 okt '23 20:15
zo 8 okt '23
20:15
  • zo 8 okt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een energieke show met een mix van iconische liederen, imposante circusacts, spectaculaire dans en doortastende verhalen. De Noord-Ierse Peter Corry en zijn prachtige cast keren terug naar Nederland met een splinternieuwe productie. Maak je klaar want ‘The Showman is Coming’.

Deze voorstelling brengt de passie van ‘Moulin Rouge’, het spektakel van ‘Barnum’ en de energie van ‘The Greatest Showman’ tot een bruisend variété. De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte circusgezelschap brengen een energieke show met een mix van iconische liederen, waaronder ‘Sweet Dreams’, ‘Babooshka’, ‘The Red Rose Cafe’ en ‘The Show Must Go On’.

Circusacts op hoogte die het publiek in vervoering brengen, spectaculaire dans en prachtige zang in uiteenlopende genres wisselen elkaar in hoog tempo af. Natuurlijk zal de vrouw met de baard niet ontbreken in dit onstuimige circus onder leiding van spreekstalmeester Peter Corry.

Je wordt deelgenoot van de onuitgesproken liefde van een verlegen clown, de strijd van de circusdirecteur met een dramatisch verlies, en de kracht van een vrouw, die door haar familie is verstoten, om boven het vooroordeel uit te stijgen en haar dromen te vervullen. ‘The Showman Is Coming’ wordt een spetterende avond om nooit te vergeten.

Geschikt voor jong en oud.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

In deze show komen burlesque, circus, Bollywood, cabaret en opera samen om iets bijzonders te creëren.

The London Times