Knock-out Comedy Crew

Vier cabaretiers en een MC
Ontwapenende stand-up comedy waarbij geen blad voor de mond wordt genomen. Iedere show een andere samenstelling van cabaretiers!
do 11 apr '24 20:15
do 11 apr '24
20:15
  • do 11 apr '24
    20:15
    Kleine zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een avond met de Knock Out Comedy Crew staat garant voor schaterlachen, en onvervalste stand-up comedy zonder rode draad. Laat je meevoeren door vier cabaretiers en een MC. De line-up is iedere voorstelling een verrassing!

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse Theaters. De Knock Out Comedy Crew ontdekte dat juist een nieuwe generatie publiek smult van shows zoals die op hun best gespeeld worden in de comedyclubs. En waarbij stand-up comedy centraal staat. 

Knock-Out Comedy Crew brengt de comedyclub naar het theater. De cabaretiers verruilen hiervoor het podium van hun thuisbasis in het Comedy Café Utrecht. Geen rauwe setting in een authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Verwacht hilarische grappen, briljante typetjes, harde roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want in deze show nemen de comedians geen blad voor de mond.

De mannen van de Knock-Out Comedy Crew ontmoetten elkaar backstage en raakten bevriend. In 2015 besloten ze een crew te vormen. Ze organiseerden comedy-avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam. Tegelijkertijd ontwikkelden de mannen zich individueel en werden er verschillende prijzen gewonnen. Inmiddels heeft de crew een eigen comedyclub in Utrecht en besloten ze nieuwe, vooral hilarische, leden toe te laten in hun groep. De crew bestaat nu uit negentien cabaretiers; zowel opkomend talent als gevestigde namen. Met hun eerdere shows speelde de Knock-Out Comedy Crew al voor een uitverkochte AFAS live.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Wist je dat de Knock-out Comedy Crew ook op 18 oktober naar ons theater komt?