Cesar Zuiderwijk

De Naakte Waarheid
Een muzikale reis door de succesvolle carrière van een drumlegende
zo 5 nov '23 14:30
zo 5 nov '23
14:30
  • zo 5 nov '23
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Ruim een halve eeuw was Cesar drummer bij de rockband Golden Earring. In zijn solovoorstelling ‘De Naakte Waarheid’ doet hij een boekje open en brengt hij muziek, tips, bijzondere verhalen en onmiskenbare drumhumor op het podium.

Cesar begon met drummen op een zelfgemaakt toestel. Met augurkenblikken toverde hij een muziekinstrument in elkaar. Door de jaren heen weet Cesar precies wat hij nodig heeft om de allerbeste drumprestaties te leveren. Geen augurkenblikken meer, maar het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets.

Met onmiskenbare drumhumor presenteert Cesar een wervelend drumspektakel. Voor muziekliefhebbers van jong tot oud. Vergeet niet je drumstokken mee te nemen. Met Cesar weet je namelijk nooit wat er gaat gebeuren.

Cesar Zuiderwijk speelde met Golden Earring wereldhits zoals ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’. De Band toerde over de hele wereld. Nu speelt Cesar in de nieuwe band Sloper. Dit doet hij samen met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger. Na vijf solo theatervoorstellingen zijn er genoeg verhalen te vertellen en drumpartijen te spelen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.