Najib Amhali

30 jaar on stage
Vier het met ons mee!
di 23 jan '24 - do 25 jan '24
di 23 jan '24
-
do 25 jan '24

Najib Amhali is alweer dertig jaar on stage. Dit viert hij met een jubileumshow waarin hij terugblikt op zijn levensverhaal, met vooral heel veel ups. Verwacht verrassende typetjes en waargebeurde verhalen.

In zijn nieuwe show kijkt Najib terug op zijn leven; een Hollywood-verhaal in Nederland. Hij werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde Najib duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. 

In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool in Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren, maar de wereld was nog niet klaar voor hem. Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Dit bleek een goede leerschool. 

Vervolgens ontdekte Najib de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlandse publiek maakte kennis met een natuurtalent. We zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kon houden. Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. 

Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen, onder andere door zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken. 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Per order kunnen max. 4 kaarten worden gereserveerd.

Credits

Tekst en spel: Najib Amhali 
Regie: Titus Tiel Groenestege 
Artwork: Arie Koomen 
Fotografie: Inderinho