Abba Gold

The Concert Show
Have the time of your life!
zo 29 okt '23 20:15
zo 29 okt '23
20:15
  • zo 29 okt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

“You can dance, you can jive. Having the time of your life!” Beleef een fantastische avond met de allerbeste nummers van de iconische popgroep ABBA. Het oeuvre van de groep komt tot leven met vier topmuzikanten, een indrukwekkend decor en een spetterende ABBA-sfeer.

Twee uur lang brengen vier muzikanten de beste en meest iconische ABBA-nummers tot leven. Deze speciale show is internationaal ongeëvenaard en is zelfs goedgekeurd door de originele muzikanten. 

ABBA-bandleden Agnetha, Anna-Frid, Benny en Bjorn hebben hun beste nummers en vier geweldige muzikanten geselecteerd om met een nieuwe show de wereld rond te gaan. Van Stockholm tot Tokio, en van Amerika tot Nederland. Je hoort identieke optredens, maar ook speciaal gecomponeerde akoestische nummers. 

Een verbluffende video- en lichtshow maakt deze voorstelling compleet. Jong en oud zullen genieten van bekende en iconische nummers als ‘Dancing Queen’, ‘Gimme Gimme Gimme’ en ‘The Winner Takes It All’. Verwacht een fantastische, spectaculaire presentatie zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Deze show wil je niet missen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel
schuif gezellig aan!