Sjors van der Panne

De Chansons van Sjors
Muzikale avond met een lach en een traan
di 12 dec '23 20:15 - 22:05
di 12 dec '23
20:15 - 22:05
  • di 12 dec '23
    20:15 - 22:05
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Laat je meevoeren door de kracht en schoonheid van Nederlandse en Franstalige muziek. Sjors brengt een splinternieuw album op de planken waarin hij nieuwe chansons afwisselt met zijn lievelingsklassiekers. Een avond om bij weg te dromen!

Met zijn prachtige unieke stemgeluid weet Sjors vele harten te veroveren. In ‘De Chansons van Sjors’ staat zijn liefde voor Franse muziek centraal. Sjors ging terug naar de Franse tekentafel. Daar schreef hij nummers voor een nieuw album dat later dit jaar verschijnt. Een album met afwisseling tussen prachtige, nieuwe chansons én lievelingsklassiekers.

De ene keer hoor je hem zingen in de zwoele, ronde Franse taal. De andere keer brengt Sjors zijn muzikale talent in helder Nederlands ten gehore. Van Dalida en Françoise Hardy, tot Zaz en Renaud; in Sjors hoor je de beste chansonnier van de Nederpop. Geniet van een Frans-Nederlandse avond met een lach en een traan.

Sjors geliefd bij de 800.000 kijkers van Better than Ever
Als jij een van de kijkers was van het RTL4-programma Better than Ever was het je al opgevallen: Sjors van der Panne zong de sterren van de hemel tijdens zijn optreden.
Mocht het jou toch ontgaan zijn hoef je niet getreurt te zijn, want het optreden kan je hier terugkijken.

Over Sjors van der Panne …
Meer dan tien jaar geleden won hij de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij door het hele land met zijn hoopvolle en troostende theaterprogramma ‘Dan maken we het land’. Daarvóór trok hij volle zalen met de ontroerende voorstelling ‘Mannen Huilen Niet’ welke hij samen met zijn collega Tommie Christiaan op het podium bracht. Deze keer brengt hij zijn nieuwe repertoire.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.