Peppa Pig Live! (2+)

Peppa op Avontuur
Zing en dans mee met Peppa en haar vriendjes
zo 24 dec '23 11:00 en 13:30
zo 24 dec '23
11:00 en 13:30
Knor, knor. Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen terug naar het theater. In de spiksplinternieuwe, vrolijke familievoorstelling beleef je samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur!

Ga mee op kampeeravontuur
Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommels stappen ze bij Papa Big in de bus. Peppa en haar vriendjes vinden het geweldig om op pad te gaan. Het wordt een kampeeravontuur vol zang, dans, spelletjes en natuurlijk: varkentjesgrappen. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op het stampen in de modderplassen. Tijdens de show kan je zingen en dansen op de leukste liedjes en je laten verrassen door kleurrijke decors. Geniet ook van het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan ooit tevoren!

Ontmoet Peppa en haar vriendjes
Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater een knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komen Peppa en haar vriendjes na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel met jou!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

 

Credits

Productie door Van Hoorne Entertainment 
Regie door Mark van Haasteren 
Website www.vanhoorne.com/peppapig