Blauwe Vinkjes - DISCLAIMER

Cabaretduo Kevin van den Berg en Manon Blaauw
Actueel cabaret in een vlot tempo
vr 26 apr '24 20:15 - 21:45
vr 26 apr '24
20:15 - 21:45
  • vr 26 apr '24
    20:15 - 21:45
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dit alles met een andere bril op? Theaterduo Blauwe Vinkjes laat jou kijken door de ogen van de toekomst. En confronteert je met de huidige sociale omgangsnormen.

Kevin van den Berg en Manon Blaauw vormen samen het cabaretduo Blauwe Vinkjes. In DISCLAIMER kruipen de theatermakers in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes. En dat allemaal in hoog tempo.

Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Deze avondvullende show laat jou kennismaken met een comedy-stijl die je gezien móet hebben!

Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won het afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. De theatermakers gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om (politiek) engagement. Spannend, zeker in deze roerige tijd.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Kijken naar dit duo is vooral aantrekkelijk vanwege het hoge tempo, de innemende presentatie en het lef dat ze uitstralen.

Theaterblad Scènes

Bij deze voorstelling is De Ronde Tafel aanwezig, sluit gezellig aan! Lees meer over De Ronde Tafel via deze link.