The Billy Joel Experience

Alexander Broussard & band 003
Een interactieve show waarbij jij bepaalt welke Billy Joel-klassiekers de band speelt.
do 18 apr '24 20:15
do 18 apr '24
20:15
  • do 18 apr '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Stel je eens voor … een show waarbij jij zelf bepaalt welke nummers de band speelt. Alexander Broussard en 003 maken het waar. Zij presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour.

Alexander Broussard is een veelgeprezen artiest, bekend van optredens met Najib Amhali en Crazy Pianos. Hij stond al op poppodia en in theaters door het hele land én maakte deel uit van vijf tv-programma’s. Met succes: bij het SBS6-programma The Tribute - Battle Of The Bands kreeg hij samen met zijn band een 9,2 van zowel publiek als jury.

En het leuke is: de show is interactief. Via www.billyjoelexperience.nl/stemmen kies jij als theaterbezoeker vooraf de setlist uit. Een setlist met jouw favoriete Billy Joel-hits. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen! Laat jij je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen? 

Kijk, zó hoort een tribute-band te klinken!

Gerard Ekdom

Credits

Regie, muziek en tekst door Billy Joel
Piano en lead vocal door Alexander Broussard
Drums door Danny de Louw
Toetsen en backing vocal door Dennis Servais
Gitaar en backing vocal door Freek Volkers
Bas en backing vocal door Marcello Briganti
Saxofoons, fluit, mondharmonica, gitaar, piano en accordeon door Robbert Tuinhof
Foto's door Robert Smit