40 years of Kate Bush

Mandy Watson en Cloudbusting
De allerbeste Kate Bush tribute-act die je ooit zal horen
zo 17 mrt '24 20:15
zo 17 mrt '24
20:15
  • zo 17 mrt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Van een stem zoals die van Kate Bush is er geen tweede te vinden. Totdat je zangeres Mandy Watson aan het werk hoort. Onder begeleiding van de vijfkoppige Engelse band Cloudbusting brengt Mandy het muzikale oeuvre van Bush tot leven.

Mandy Watson weet de unieke sound en emotie van de meeslepende nummers van Kate Bush identiek te vertolken. Dit doet ze zó goed dat je gelooft dat de diva in eigen persoon op het podium staat.

In ’40 Years of Kate Bush’ beleef je de muzikale schatten uit het legendarische repertoire van Bush. Zo hoor je ‘Wuthering Heights’, ‘Don’t give up’, en ‘The man with the child in his eyes’. Cloudbusting’s bassist Del Palmer en drummer Preston Heyman hebben met Kate Bush op het podium gestaan. Zij beamen dat Mandy haar stem sprekend op die van Kate lijkt.

Momenteel duikt de legendarische muziek van Kate Bush weer op in de hitlijsten. Haar nummer ‘Running Up That Hill’ werd herontdekt door de populaire Netflix-serie ‘Stranger Things’. De wereldhit uit 1985 staat in sommige landen zelfs weer op nummer één in de Top 40!

Beleef een ontroerend en meeslepend theaterconcert in ’40 Years of Kate Bush’. Cloudbusting zet alles op alles om haar werk levend te houden voor de jongere generatie muziekliefhebbers. Met visuele projecties en filmfragmenten van optredens van Kate Bush word je helemaal ondergedompeld in muzikale verbeeldingskracht. Geniet van een muzikale reis door het legendarische oeuvre van Bush, met dezelfde stem, flair en hartverwarmende klanken als je van haar gewend bent.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.